Okan Nasuhoğlu kimdir? sorusu herkesin merak ettiği bir soru haline geldi. Karikatürist olarak çizim yaptığı videosu bulunan Okan Nasuhoğlu, dergilerde çizimleriyle adından söz ettirdi. Kimi zaman politik çizimleri konu alan Nasuhoğlu bunlardan dolayı da tepki toplamıştı.

OKAN NASUHOĞLU KİMDİR?

1990 senesinde, Zonguldak'ta doğmuştur. Dergi ve gazetelerde karikatürist olarak eserleri var olan Nasuhoğlu, ayrıca şiir üzerine de çalışmalar yapıyordu. Karikaturabi kullanıcı adıyla Youtube kanalını kullanan Okan Nasuhoğlu hayatını kaybetti.

OKAN NASUHOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Ataşehir Küçükbakkalköy Mahallesi Şenlik Sokak'ta yer alan bir otelin görevlileri iddiaya göre, 603 numaralı odada kalan ve bir süre kendisinden  haber alınamayan Okan Nasuhoğlu'nun odasını kontrol etti. Görevliler genç karikatüristin yanında bir düzenekle hareketsiz şekilde durduğunu fark etti. Polise ihbarda bulunan otel çalışanları ambulans çağırdı. Otele gelen sağlık ekibi Okan Nasuhoğlu'nun öldüğünü kayıtlara aldı.

BAŞINA POŞET GEÇİRİLMİŞ

Okan Nasuhoğlu'nun başına poşet geçirildiği, boğazına poşetin bantla bağlandığı belirlendi. Ayrıca bir ucu poşetin içinde bulunan bir hortumun diğer ucunun ise helyum gazı tankına bağlı olduğu fark edildi. Bu bulgulara dayanarak intihar etmiş olabileceği ihtimali göz önünde bulunduruluyor.

Editör: TE Bilisim