2021 SUrvivor final İstanbul'un neresinde çekiliyor sorusu gündem oldu. 24 Haziran Survivor canlı yayında ekrana yansıyan muhteşem İstanbul manzaralarının ardından takipçiler, " Survivor final nerede çekiliyor? Survivor İstanbul'da nerede çekiliyor, Galataport nerede?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Ayrlardır Dominik'te mücadele veren adaylar şampiyonluk yarışı için İstanbul'a geldi. Galataport'tan canlı yayınlanan Survivor final programında nefesler tutuldu ve şampiyonluk kupasını kaldıracak isim heyecanla bekleniyor. Peki, Survivor final nerede çekiliyor? Survivor İstanbul'da nerede çekiliyor, Galataport nerede? Merak edilen bilgilere yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Survivor final nerede çekiliyor? Survivor İstanbul'da nerede çekiliyor, Galataport nerede?

Survivor final çekimlerinin yapıldığı Galataport İstanbul, Beyoğlu ilçesinin Karaköy semtinde yer almaktadır.

Galataport, Karaköy Rıhtımı’ndan Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne kadar sahil şeridine yer alan bir liman ve kentsel dönüşüm projesidir.

Proje tamamlandığında,  yeni bir kruvaziyer terminali, bekleme alanları, biletleme kontuarları, devlet otoriteleri için kullanım alanları, duty free dükkanları, teknik alanlar, otel, restoran ve diğer ticari işletmeler yer alacaktır.

Galataport Projesi, Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer almaktadır.

Terminal alanı için üç ayrı araç girişi inşa edilecek. Doğudaki ve batıdaki kapılar ana giriş-çıkış hizmetleri verirken, kuzeydekinin vale amaçlı kullanılması hedeflenmektedir.

-Galataport projesi nedir, hangi şirkete ait? 2021 Galataport ne zaman açılacak?

Editör: TE Bilisim