YKS TYT kitapçık yayınlandı mı 2021? YKS ve TYT sorular ve cevaplar açıklandı mı? Soruları üniversite hayali kuran milyonlarca öğrenci ve veliler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Milyonlarca lise mezununun iyi üniversitelere girebilmek için hazırlandığı YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) bu hafta sonu gerçekleşecek. Uzun süredir sınava hazırlanan milyonlarca aday, YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, YKS 2021 sonuçları ne zaman açıklanır diye inceliyor. Peki, YKS TYT kitapçık yayınlandı mı 2021? YKS ve TYT sorular ve cevaplar açıklandı mı? İşte tüm detaylar haberimizde…

YKS TYT KİTAPÇIK YAYINLANDI MI 2021?

TYT soru kitapçığı ve cevap anahtarının ne zaman açıklanacağı henüz bilinmiyor. Ancak geçen yıllardaki tecrübeler göz önüne alındığında ikinci basamak sınavları olan AYT ve YDT'nin de sona ermesinin ardından TYT soru kitapçığı ve cevap anahtarının önümüzdeki Pazartesi günü yayınlanması bekleniyor.

YKS VE TYT SORULAR VE CEVAPLAR AÇIKLANDI MI?

YKS sınavı 26-27 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. YKS sınavı son oturum olan YDT sınavı tamamlanacak. YDT sınavı 27 Haziran 2021 saat 15.45'te başlayacak ve saat 17.45'te sona erecek.

YKS sınavlarının tamamlanmasından sonra YKS soruları ve cevap anahtarının erişime açılması bekleniyor. YKS TYT soruları ve cevaplarının açıklanacağı tarih ve sat belli olduğu zaman detaylar haberde yer alacak. YKS TYT oturumu sonrasında sosyal medyadaki yorumlar habere eklenecek.

YKS SINAVINDA KAÇ YANLIŞ BİR DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR?

ÖSYM'nin yaptığı tüm sınavlarda 4 yanlış, 1 doğruyu götürüyor. Bu sistem 202 YKS sınavı için de geçerlidir.

Editör: TE Bilisim