Kalp Yarası Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? soruları izleyiciler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Bu akşam ilk kez seyirci ile buluşacak olan dizi yayınladığı fragman ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı bile. Hatay-Antakya'da geçecek olan Kalp Yarası dizisi oyuncuları şimdiden merak konusu oldu. Başrollerini Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in paylaştığı dizi ilgili vatandaşlar tarafından dikkat çekmeye başladı. Peki Kalp Yarası Ayşe kimdir? Yağmur Tanrısevsin nereli, kaç yaşında? işte detaylar...

KALP YARASI AYŞE KİMDİR?

Babası, annesinin aşkı uğruna malı, mülkü ve ailesini geride bırakarak İstanbul'a göç etmiş Ayşe'nin. Babası, yaşamayı çok seven, hayattan zevk almayı bilen ve haliyle biraz har vurup harman savuran bir adam. Ayşe'nin annesi dillere destan bir güzelliğe sahip, bir kadınmış. Babası, ailesini geçindirmek için türlü türlü işlerde çalışmış. Yokluğun ve zaman zaman hiçliğin içinde bile aile olmayı başarabilmişler. Ayşe'nin hayat felsefesi de bu zamanlara atıf niteliğinde: Paylaşacak bir şeyin yoksa hayatta her zaman rahat edersin ama varsa da paylaşacaksın. Ailesini çok küçük yaşta kaybetmiş. Hayatla tek başına mücadele eden güçlü bir kız. İstanbul'da baristalık ,köpek gezdiriciliği gibi birkaç işte çalışıyor. En büyük hayallerinden birisi de günün birinde kendi kafe' sini açmak.

KALP YARASI DİZİ OYUNCUSU YAĞMUR TANRISEVSİN NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin'de doğmuştur. Aslen Mersin'li olan Yağmur Tanrısevsin, Mersin'de büyüdü. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin'de okudu. Üniversiteyi kazanınca 2010 yılında geldiği İstanbul'da Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümüne okudu.

2011 yılında başrollerini Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy, Vahide Gördüm ve Metin Çekmez'in paylaştığı "Adını Feriha Koydum" adlı dizide rol alarak oyunculuk hayatına başlamıştır. Konuk oyuncu olarak Pis Yedili gibi dizilerde yer alan Tanrısevsin son olarak Kaçak dizisinde ekranlara çıkmıştır.Aktif olarak boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim gibi sanat ve spor dalları ile ilgilenen Yağmur Tanrısevsin, 2013 tarihinde Aşk Ağlatır sinema filminde Banu karakterini canlandırmış ve bu rolü ile sinema dünyasına adım atmıştır. Aynı zamanda 2013 yılında Bambi reklamının marka yüzü olmuştur. 

Yağmur Tanrısevsin, 2013 yılında"Güneşi Beklerken" adlı dizide başrollerini Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin ile paylaştı. 

Editör: TE Bilisim