Devlet Bahçeli'nin açıklamalarında önemli başlıklar şöyle;

Artık üniversite sınavlarına neşter vurma vakti gelmiştir. Üniversite sınavları tamamen kaldırılmalıdır. Pek çok üniversitenin kontenjanı dolmamaktadır. Türk gençliğini bir nevi yarış atı gibi göremeyiz. Gençlerimizi sınavdan sınava sokarak geleceğin kilitlerini açamayız.

Gençliğe yapılacak yatırım en önemli yatırımdır. Türk gençliğini istismar hesaplarına katmak için tetikte bekleyenleri, gençlerimizin hassasiyetiyle oynayanları gördükçe kahroluyoruz.

Siyasi muhataplarımıza çağrımdır gelin bu üniversite sınavlarını kaldıralım onları daha fazla yormayalım.

KILIÇDAROĞLU'NUN YALAN HABER PAYLAŞIMI

YKS'ye bir gün kala gençlerimizi kışkırtmaya niyetlenen Kılıçdaroğlu yaş tahtaya basmakla kalmayıp kendini rezil etti. 'Bahçeli'yi çok zaman muhatap alayı doğru bulmam diyor. Senin muhataplarını biliyorum, sana acıyorum. İşin doğrusu bunu hak ettiğimi düşünmüyorum, Sayın Kılıçdaroğlu vazgeç bu dilden. (Kılıçdaroğlu'na) Bize diyor ki, 'Süleyman Şah Türbesi'nin kaçırılmasını alkışladın.' Neler neler söylediğimi sen bilsen ne yazar, bilmesen ne yazar. 

Kılıçdaroğlu'na açık bir teklif sunuyorum; kendisini kim zincire vurmuşsa itiraf etsin, telgraf çeksin, ulak göndersin. Elinden tutalım yeter ki girdaptan çıkabilsin. Borcu varsa, fidye istiyorlarsa ödeyelim. Yazık oluyor kendisine.

"EĞİKL DEĞİLİZ, EĞİLENLERDEN DEĞİLİZ"

Atalarımız ne güzel söylemiş, ak koyun ak bacağından, kara koyun kara bacağından asılır. Eğri değiliz, eğilenlerden değiliz, hak yolundayız, hakkın yanındayız.

Biz doğru ve dürüst olmaktan korkmuyoruz. MHP, işte böyledir. Milletimiz adına doğruyu söyleriz, haklı davamızı savunuruz. Herkes sussa bile biz sonuna kadar konuşuruz. Sonunu hesap ederek vatan müdafaası olamaz.

UZMAN ÇAVUŞ YUSUF YAYLA

Silah arkadaşlarını arkalayan kahramanımız Uzman Çav. Yusuf Yayla'dır. Onun alnından öpmek manevi borcumuzdur. Teröristlere övgüler düzenler nasılsınız, iyi misiniz? Yusuf için üzüntülerinizi paylaşacak mısınız? 

"BUNLAR TÜRKİYE'YE DEMOKRASİ GETİREMEZ"

ABD'de Türk demokrasi projesi adıyla yeni bir düşman kamp kurulmuştur. Tüm Türkiye muhalifleri demokrasi mücadelesinde buluşmuştur. Hayret etmemek elde değildir. Bu projenin adında Türk ifadesinin olması skandaldır.

Partizan değillermiş ama şerefsiz oldukları ayan beyan ortadadır. Dalton diye tanımladığımız Bolton ise şizofren belirtileri göstermiştir. Bunlar Türkiye'ye demokrasi getirecekmiş.

At hırsızı Dalton, alarma geçmenin vakti geldi diyerek kimlere sinyal vermektedir? Kılıçdaroğlu'na yeni bir talimat listesi mi dayatılıyor? Yeni kaos planları mı hazırlayacaksınız? Hodri meydan haydi geçin alarma.

İç ve dış tehditlere karşı en büyük güvencemiz devletin ve milletin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkacak dayanışma ruhudur.

HÜKÜMET SİSTEMİ

Yeni hükümet sistemi refah bereket ve bolluk demektir iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sitem arayışları izansızlık ve insafsızlıktır.

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ortak adayla mı yoksa ayrı ayrı adaylarla mı girecekler? Hangi partilerle koalisyon yapacaklarını açıklasınlar.

AB VE KANAL İSTANBUL

Gümrük Birliği anlaşmasının güncellenmesini ve iyileştirilmesini Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin inisiyatifine terk eden Avrupa Birliği, dürüst değildir, adil ve demokratik hiç değildir. Türkiye’nin aleyhine çalışmaktadır.

Kanal İstanbul Türkiye’nin gücüne güç katacak. Projeyi sonuna kadar destekliyoruz

Ayrıntılar geliyor...

Editör: TE Bilisim