Maraşlı dizisi final ne zaman? Maraşlı dizisi bitti mi, son bölüm ne zaman? Soruları dizi severler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı karakterini konu alan aynı adla Maraşlı dizisinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Dizinin son bölüm yaparak final yapacağı ifade edilen paylaşımların konusu netlik kazandı. Peki, Maraşlı dizisi final ne zaman? Maraşlı dizisi bitti mi, son bölüm ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde…

MARAŞLI DİZİSİ FİNAL NE ZAMAN?

Kim Milyoner Olmak İster iyi reyting alması nedeniyle boş günü olmayan ATV, pazartesi akşamına Bozkır Arslanı Celaleddin dizisini hazırlıyor. Maraşlı gün değiştirmesi de gündemde olsa da koyacak günü de bulunmuyor. Akıncı dizisinin devam etme kararı alması nedeniyle Maraşlı dizisine gün kalmıyor ve Maraşlı final yapacak.

MARAŞLI DİZİSİ BİTTİ Mİ, SON BÖLÜM NE ZAMAN?

Maraşlı dizisinin reytinglerde istediği başarıyı elde edememesi sonucu 12 Temmuz Pazartesi akşamı final yapacağı belirtiliyor.

MARAŞLI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Özel Kuvvetler'den ayrılma eski asker olan Maraşlı, açtığı sahaf dükkanı ile hayatını geçirmek istemektedir. Gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hayatının dönüm noktası, kızı Zeliş'in vurulduğu gündür. Tek amacı, hasta olanı kızını hayata döndürmek olan Maraşlı, evladına yaşatılan büyük acıyı unutamamaktadır. Bir gün sahaf dükkanından içeri dünyalar güzeli Mahur Türel girer ve Mahur o gün istemeden bir olaya karışır. Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ve o gün kaderleri birbirine bağlanır.

Editör: TE Bilisim