Türkiye'nin en çok kullanılan çevrim içi market uygulaması olan Getir, 2015 yılında Nazım Satur adlı kişi tarafından kurulan bir mobil uygulamadır. ihtiyaç duyulan ürünlerin doğrudan evlere getirilmesini sağlayan müşterinin markete gitmeden evlerden ihtiyaçlarını karşılamasını sağlayan uygulama Türkiye dışında Avrupa'nın pek çok şehrinde de kullanılmaya başlandı. Büyük ilgi gören getirin kuryelerinin maaşlarının ne kadar olduğu ise vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Peki, Getir kurye maaşları ne kadar? İşte detaylar...

2021 GETİR KURYE MAAŞLARI 

Getir kurye maaşlarının ortalama 3 bin 200 lira arasında olduğu bilinmektedir. Bu ücret net maaştır. Getir moto kuryeleri aylık net maaşın yanında 300 lira da yemek parası almaktadır. Ayrıca Getir uygulamasında moto kuryelere bahşiş uygulaması da bulunmaktadır. Getir kurye maaşları 2021 yılında mesai ücretleriyle birlikte 4 bin lirayı bulmakta. Bunun yanı sıra Getir araçlı kurye maaşları da 3 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında değişiklik göstermektedir.

GETİR UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?

Getir uygulamasının kullanılabilmesi için ilk önce uygulamada üyelik oluşturulması gerekiyor. Üyelik oluşumu tamamlanıp siteye giriş yapıldıktan sonra kredi/banka kartınızın sisteme kaydedilmesi gerekmektedir. Bu işlemler sonunda uygulamanın ara yüzüne bağlanılabiliyor. Uygulamanın ana sayfasında bulunan konu ekleme yerine adresinizi doğru bir şekilde giriş yapmanız gerekiyor. Adres tanımlamasından sonra ise uygulamanın hemen ana sayfasında kategorilere ayrılmış ürünler yer almaktadır .

İhtiyaç duyulan ürünler seçildikten sonra sepete ekleme yapabilirsiniz.  Sepetinizi onayladıktan sonra yoğunluğa göre en geç 20 dakika içerisinde istediğiniz ürünler anında kapınıza teslim edilecektir.

Editör: TE Bilisim