Mete Gazoz kimdir, nereli? Mete Gazoz kaç yaşında, kariyeri ve aldığı başarılar hakkında merak edilen soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. Mete Gazoz kimdir sorusu, başarılı sporcu hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Mete Gazoz, başarıları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Şu ana kadar pek çok vatandaşın aldığı madalyalar nedeniyle ismini sıkça duyduğu isim olan Mete Gazoz, kariyerindeki pek çok başarı ile dikkat çekiyor. Peki, Mete Gazoz kimdir, nereli? Mete Gazoz kaç yaşında?

METE GAZOZ KİMDİR, NERELİ?

Türkiye'nin okçuluk sporundaki temsilcisi ve gururu olan Mete Gazoz, Avrupa ve Dünya genelindeki başarılarına devam ediyor. Şu ana kadar pek çok altın madalyaya sahip olan Mete Gazoz, başarılı gidişatını 2021 yılında da sürdürmek için organizasyonlarda yerini aldı.

Mete Gazoz, 8 Haziran 1999 tarihinde dünyaya geldi. Nottingham'da düzenlenen 2016 Avrupa Okçuluk Şampiyonası'ndaki bireysel kategorisinde gümüş madalya kazandı. Genç okçu, 2016 Yaz Olimpiyatları'na katılan Türkiye kafilesindeki en genç sporcu oldu. G

METE GAZOZ KAÇ YAŞINDA, KARİYERİ VE ALDIĞI BAŞARILAR!

Mete Gazoz, Rio Olimpiyatları'ndaki ilk karşılaşmasında Fransız rakibi Plihon'u 6-5 yenerek bir üst tura yükselmiş, son 32 turundaki ikinci maçta, 4 numaralı seri başı Hollandalı van den Berg'e 3-7 yenilerek elenmişti. Genç yaşında büyük başarılar elde eden Mete Gazoz, Almanya’nın başkenti Berlin’de yapılan Okçuluk Dünya Kupası 4. ayak yarışmalarında altın madalya kazanmıştı.

Editör: TE Bilisim