Türkiye elektrik ne zaman kadar sürecek? İstanbul, Muğla, Manisa ve İzmir elektrikler ne zaman gelecek? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Vatandaşların, sosyal medyadan duyurduklarına göre; yurt çapında birçok bölgede elektrik kesintileri yaşanıyor. Sosyal medyadaki mesajlara İstanbul, İzmir, Konya, Gaziantep, Kayseri ve Hatay'dan çok sayıda 'elektrik kesintisi' ihbarı geliyor. Peki, Türkiye elektrik ne zaman kadar sürecek? İstanbul, Muğla, Manisa ve İzmir elektrikler ne zaman gelecek? İşte tüm detaylar…

TÜRKİYE ELEKTRİK NE ZAMAN KADAR SÜRECEK?

İstanbul ve İzmir'deki elektrik dağıtım şirketlerinin internet sitelerine ve çağrı merkezlerine ise ulaşılamıyor.

Ege Bölgesi'nde sabah saatlerinden bu yana yaşanan elektrik kesintilerinin bir bölümünün daha önce duyurusu yapılan 'planlı kesintiler' olduğu öğrenildi.

Yatırım tesislerinin devreye alınması, arıza onarım ve bakım gibi nedenlerle yaşanan elektrik kesintilerinin ayrıntıları elektrik dağıtım şirketleri tarafından açıklandı.

İSTANBUL, MUĞLA, MANİSA VE İZMİR ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Arnavutköy, Avcilar, Bagcilar, Bahcelievler, Basaksehir, Bayrampasa, Besiktas, Beylikdüzü, Beyoglu, Büyükcekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Gaziosmanpasa, Güngören, Kagithane, Kücükcekmece, Sariyer, Sultangazi, Sisli, Zeytinburnu ilçelerinde genel elektrik kesintisi yaşanıyor. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre kesintilerin 1 saat içerisinde sona ermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim