Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray’da yönetim genç yetenek Morutan’ın haricinde defans hattına Tanganga’yla ilgileniyor.

STOPER ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Levent Gültekin (İstanbul)- Sarı kırmızılı kulüpte yönetimin önümüzdeki 5 yılın kadro mühendisliği yapılmak istenirken, Fatih Terim’in iki transfer haricinde yerli jenerasyon için de kolları sıvadığı öğrenildi. Şu ana kadar Barış Alper Yılmaz, Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Cicaldau, Boey gibi isimleri kadrosuna katan Terim’in Luyinadama’yı düşünmediği ifade edilirken, Galatasaray’ın Marcao’nun yanına iyi bir stoper arayışına koyulduğu kaydedildi.

Yıllardır 10 numara eksikliği yaşayan Galatasaray’da Morutan için girişimlere devam edilirken, maaşı olarak yüksek ücret alan futbolcuların takımdan ayrılmaması sebebiyle transferler bir türlü gerçekleşmiyor. Feghouli ve Falcao’dan kurtulmak isteyen Cimbom her iki yıldıza ‘kendinize kulüp bulun’ derken, yönetimin bu teklifine Feghouli’nin soğuk bakması teknik heyeti bir hayli kızdırdı.

FEGHOULİ KADRO DIŞI BIRAKILACAK

Yaklaşık 10 milyon euro’luk maliyetleriyle Galatasaray’da kambur olan Falcao – Feghouli ikilisinden Falcao’nun transfer görüşmelerine başladığı aktarılırken, Fatih Terim’in Feghouli’nin ayrılmaması halinde oyuncusunu kadro dışı bırakacağı vurgulandı.

İspanya, Fransa ve Yunanistan’dan teklifler almasına karşın 3,850 bin euroluk maaşını bırakıp gitmek istemeyen Feghouli’nin sergilediği tutum camiayı da öfkelendirirken, tecrübeli teknik adam Terim’in öğrencisi hakkında ‘B’ planını devreye sokacağı ve Feghouli’yi kadro dışı bırakarak gerekli mesajı vereceği anlaşıldı.

Editör: TE Bilisim