4 yıllık sayısal bölümlerin taban puanı kaç? 4 yıllık sayısal bölümlerin üniversite başarı sıralaması ile ilgili sorular araştırılmaya başlandı. YKS taban puanları ile başarı sıralamaları üniversite sınavına adaylar tarafından araştırılıyor. YKS sonuçlarının açıklanmasıyla adaylar başarı sıralamalarını ve puanları öğrendiler. Tercih sürecinde ise tercihlerini yapacaklar. 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite taban puanları ve kontenjanları ile ilgili detaylar gündeme yer alıyor. Peki, 4 yıllık sayısal bölümlerin taban puanı kaç? 4 yıllık sayısal bölümlerin üniversite başarı sıralaması!

4 YILLIK SAYISAL BÖLÜMLERİN TABAN PUANI KAÇ?

YKS taban puanları ile ilgili ayrıntılar 2021 tercih kılavuzunda yer aldı. YKS tercihleri 5 Ağustos tarihinde başlayacak ve 13 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Tercih listelerine hazırlayacak olan adaylar 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin taban puanlarını ve başarı sıralamalarını araştırıyorlar.

4 YILLIK SAYISAL BÖLÜMLERİN ÜNİVERSİTE BAŞARI SIRALAMASI!

ÖSYM tarafından 2021 YKS tercih kılavuzu yayımlandı. YKS taban puanları ve kontenjanları ile ilgili detaylar aşağıda yer alan kılavuzdan ulaşabilirsiniz.

YKS tercihleri 5-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

YKS TABAN PUANLARI VE SIRALAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Editör: TE Bilisim