Galatasarayvanş maçı ne zaman? St. Johnstone - Galatasaray hangi kanalda? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray, Fatih Terim Stadyumu'nda İskoç rakibi St. Johnstone ile karşılaşacak. Galatasaray'da yeni transfer Alexandru Cicaldau, daha önce UEFA Konferans Ligi'nde oynadığı için bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Sacha Boey, Patrick Van Aanholt ve Berkan Kutlu'nun da sahada yer alması bekleniyor. Peki, Galatasaray rövanş maçı ne zaman? St. Johnstone - Galatasaray hangi kanalda? İşte tüm detaylar haberimizde…

GALATASARAY RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray, 3. Eleme Turu'nda İskoç temsilcisi St. Johnstone ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 5 Ağustos'ta İstanbul'da oynandı ve saat 21.00'de başladı. Maç D-Smart platformunda yer alan Spor Smart ekranında canlı olarak yayınlandı. Rövanş maçı ise 12 Ağustos'ta İskoçya'da olacak.

ST. JOHNSTONE - GALATASARAY HANGİ KANALDA?

Maç şifreli yayınlanacak. D-Smart platformunda bulunan Spor Smart, 77. kanalda yer almaktadır. Spor Smart'ı izleyebilmek için D Smart'ın spor paketine üye olmanız gerekmektedir.

Maçı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan hakem Sandro Scharer yönetecek. Onun yardımcılıklarını Bekim Zogaj ve Jonas Erni yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Lukas Fahndrich üstlenecek. İki ayaklı bu turu geçen taraf UEFA Avrupa Ligi'nde Play-Off Turu kuralarında yer alacak. Play-off aşamasında eşleştiği rakibini geçen taraf ise UEFA Avrupa Ligi gruplarında yer alma hakkını kazanacak.

GALATASARAY'IN ST. JOHNSTONE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Luyındama, Marcao, van Aanholt, Taylan, Kerem, Aytaç, Berkan, Babel, Mohamed

ST. Johnstone: Clark, Mccart, Kerr, Gordon, Wotherspoon, Bryson, Mıddleton, Mccann, Rooney, Booth, Kane

Editör: TE Bilisim