Levent Gültekin-İstanbul

Transfer sezonunda Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Cicaldau, Victor Nelsson, Berkan Kutlu, Van Aanholt, Barış Alper Yılmaz ve Sascha Boey gibi yetenekli futbolcuları kadrosuna katan Galatasaray’da dün oynanan St. Johnstone maçından sonra kafalar iyice karıştı.

Kritik maç öncesi Radamel Falcao’yu kadro dışı bırakan ve Kolombiyalı yıldızı tamamen gözden çıkaran Fatih Terim’in Diagne ile Feghouli’ye son bir şans tanıdığı belirtilirken, başarılı teknik adamın her iki yıldızdan aldığı verim sonrası kadro mühendisliğini bir kez daha masaya yatırdığı kaydedildi.

DİAGNE’YLE YOLA DEVAM

İleri uçta Mostafa Mohamed dışında Halil Dervişoğlu’nu bekleyen Fatih Terim’in Mbaye Diagne’yle yola devam etme kararı aldığı anlaşılırken, Senegalli golcüye beklenen tekliflerin gelmemesi halinde Diagne’nın kadroda tutulacağı aktarıldı.

Yıllık maaşı yüzünden kesin olarak gözden çıkarılan Feghouli’nin tam anlamıyla hazır olmamasına rağmen tecrübesini ve kalitesini sahaya yansıtması teknik heyeti bir hayli memnun ederken, Mariano’nun gidişinden sonra bir türlü ritim tutturamayan Cezayirli kanat oyuncusunun Boey’le birlikte yeniden kendine geleceği vurgulandı.

TRANSFER İÇİN YENİ İSİM

Defansın ortasına Victor Nelsson takviyesi yapan Terim’in tıpkı Falcao gibi Luyindama’yı da sildiği anlaşılırken, Kongolu stoperin yeniden Belçika Ligi’ne geri döneceği bilgisi verildi.

St. Johnstone karşısında oynadığı futbolla parmak ısırtan Kerem Aktürkoğlu’nun Avrupa’nın dev scoutlarını harekete geçirdiği söylenirken, Kerem’in yanında Berkan Kutlu için de bol bol not tutulduğu bildirildi. İkinci kaleci konusunda sıkıntı yaşayan Terim’in arayışlarını sürdürdüğü gün yüzüne çıkarken, Mert Günok’u Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray’ın Samsunspor’un yetenekli file bekçisi 24 yaşındaki Nurullah Aslan’ı transfer tahtasına yazdığı ortaya çıktı.

Editör: TE Bilisim