Karadeniz sel afetiyle mücadelesin devam ediyor. Arama kurtarma çalışmalarının yanı sıra yaraların sarılması için hummalı bir çaba gösteriliyor.

Yurdun çok sayıda noktasından afet bölgesine yardımlar ulaştırılıyor. Afet bölgesindeki çalışamaları değerlendiren CHP’li vekil Engin Altay ise yeni bir provokasyona imza attı.

KENDİ BELEDİYESİ YALANLADI

CHP’li Altay "İstanbul ve Ankara belediyelerinden gelen ekipler 'size ihtiyacımız yok' denilerek şehre sokulmadığını öne sürdü.

Ancak Altay’ın bu iddiası çok geçmeden yine kendi partisinin belediyeleri tarafından yalanlandı.

CHP'li Ankara ve İstanbul büyükşehir belediyelerinin sosyal medya paylaşımlarıyla Altay’ın ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını ortaya koydu.

YALAN SİYASETİNE DEVAM

CHP’li Altay’ın sel bölgesinde cesetlerin sahilden toplandığı” iddiasında bulunmuş çok kısa bir süre sonra valilik tarafından yalanlanmıştı.

Öte yandan CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, orman yangınları sırasında da 'yanan yerlerde helikopter gördüysem namerdim' demiş, ancak yayınlanan görüntülerdeki helikopter ve diğer hava araçlarının yangınla mücadelede aktif şekilde kullanılması Altay’ın tezviratını çürütmüştü.

Editör: TE Bilisim