Elbet Bir Gün ne zaman başlıyor, konusu nedir? Elbet Bir Gün dizisi oyuncuları kimler? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Most Production tarafından Fox TV için çekilecek olan Elbet Bir Gün sete çıktı. Gül Oğuz'un yönetmenliğini üstlendiği Elbet Bir Gün dizisi sarsıcı bir hikayeyle ekrana gelecek. Başrollerinde yer alacak olan Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal'ın biri zengin diğeri fakir iki kız kardeşi canlandıracak. Peki, Elbet Bir Gün ne zaman başlıyor, konusu nedir? Elbet Bir Gün dizisi oyuncuları kimler? İşte tüm detaylar…

ELBET BİR GÜN NE ZAMAN BAŞLIYOR, KONUSU NEDİR?

Çekimleri büyük bir heyecanla başlayan Elbet Bir Gün dizisi, sonbaharda Fox TV ekranlarında seyiricisi ile buluşacak.

Çarpıcı konusuyla önümüzdeki sezonun en dikkat çekici yapımlarından biri olacağa benzeyen Elbet Bir Gün dizisi start verildi. Oyuncu kadrosu tamamlanan, senaryosu son hale getirilen dizinin çekimlerine nihayet başlandı. Most Production tarafından Fox TV için çekilecek dizininin hikayesi oldukça çarpıcı. Dizi biri zengin diğeri fakir iki kız kardeşin hikayesini anlatacak. Dizinin konusu şöyle olacak:

Anadolu'da küçük bir kasabada küçük bir ev, yerine yenisi yapılması için yıkılır. Ancak yıkım sırasında korkunç bir durum ortaya çıkar. Evde beş ceset bulunur. Ailelerinden ayrı olan ve birbiriyle görüşmeyen iki kız kardeş haberlerde görünce çocukluklarının geçtiği evi tanırlar ve büyük bir yıkım yaşarlar. İki kardeşten biri zengin bir hayat sürerken diğeri son derece fakirdir. Bu olay üzerine iki kardeş yeniden bir araya gelir ve geçmişe yönelik hesaplaşmalara başlar.

ELBET BİR GÜN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Elbet Bir Gün dizisinin oyuncu kadrosunda; Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal, Burak Yamantürk, Muhammet Uzuner, Değer Soysal Alp, Ömer Genç, Helin Kandemir, Talha Karcı, Yağmur Özbasmacı ve Osman Karakoç gibi isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim