A Milli Kadın Voleybol 2021 maçı ne zaman? Voleybol Avrupa Şampiyonası hangi gün? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Voleybol Avrupa Şampiyonası, Sırbistan, Bulgaristan, Hırvatistan ve Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek. Filenin Sultanları D Grubu'nda ilk maçını Romanya ile yapacak. Konuya dair detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, A Milli Kadın Voleybol 2021 maçı ne zaman? Voleybol Avrupa Şampiyonası hangi gün? gibi soruların yanıtını arıyor. İşte detaylar…

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL 2021 MAÇI NE ZAMAN?

Voleybol Avrupa Şampiyonası tarihi belli oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Sırbistan, Bulgaristan, Hırvatistan ve Romanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda sahne alıyor.

D Grubu'nda yer alan Milliler grup aşamasında ev sahibi Romanya'nın yanı sıra Hollanda, Bulgaristan, Finlandiya, Ukrayna ve İsveç ile mücadele edecek. Filenin Sultanları tüm karşılaşmalarını Romanya'nın Cluj Napoca kentinde bulunan BT Arena'da oynayacak.

VOLEYBOL AVRUPA ŞAMPİYONASI HANGİ GÜN?

İlk maç 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü Romanya ile düzenlenecek. Millilerin, grup aşamasındaki maç programı ise şu şekilde:

  • 18 Ağustos 20.30 Romanya- Türkiye
  • 20 Ağustos 20.30 Türkiye-Ukrayna
  • 22 Ağustos 17.30 Türkiye-İsveç
  • 23 Ağustos 20.30 Türkiye-Finlandiya
  • 24 Ağustos 17.30 Hollanda-Türkiye
Editör: TE Bilisim