Beşiktaş coin (token) ne zaman çıkacak? Beşiktaş coin kaç TL, nasıl alınır? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Galatasaray Token ve Fenerbahçe Token satışa sunulmasının ardından gündeme “Beşiktaş coin kaç TL, nasıl alınır?” sorularını getirdi. Taraftar Tokeni olarak bilinen coin dünyasına yakında dahil olması beklenen Beşiktaş Token pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Beşiktaş coin (token) ne zaman çıkacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

BEŞİKTAŞ COİN (TOKEN) NE ZAMAN ÇIKACAK?

Türkiye’nin büyük kulüpleri de token konusunda harekete geçti. Beşiktaş Token henüz piyasada bulunmuyor. Ancak Beşiktaş yönetimi token dünyasında yerini almak için çalışmalara devam ediyor. Paribu ile anlaşan Fenerbahçe’nin ardından Beşiktaş Bitçi ile anlaşmaya varacağı söylentiler arasında.

Taraftar Token sayesinde kulüpler büyük gelirler elde ediyor. Fenerbahçe Token sayesinde Fenerbahçe 436 milyon TL gelir elde etti.

BEŞİKTAŞ COİN KAÇ TL, NASIL ALINIR?

Taraftar Token büyük ilgi görürken futbolseverler Taraftar Token sahibi olmanın ayrıcalıklarını merak ediyor. Beşiktaş Token satışa sunulacağı tarihi heyecanla bekleyen siyah beyazlı taraftarlar sahip olacakları ayrıcalıkların diğer taraftar tokenlar ile benzerlik göstereceğini tahmin ediyor.

Beşiktaş Token fiyatı konusunda henüz bir fiyat belirtilmedi. Beşiktaş Token üzerinden bir sezonda 300 milyon liralık gelir elde edilmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim