Sözleşmeli antrenör alımı ne zaman, başvuru nasıl yapılır? 2021 GSB antrenör alımı başvuru şartları nelerdir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, GSB sözleşmeli antrenör alımı gerçekleştirilecek. Genel ve özel şartları bulanan alımlarda adaylar başvurularını isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapacak. Peki, Sözleşmeli antrenör alımı ne zaman, başvuru nasıl yapılır? 2021 GSB antrenör alımı başvuru şartları nelerdir? Haberimizin içerisinden konuya dair detaylara ulaşabilirsiniz...

SÖZLEŞMELİ ANTRENÖR ALIMI NE ZAMAN, BAŞVURU NASIL YAPILIR?

  1. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını, 31 Ağustos (10:00) - 13 Eylül 2021 (17:00) tarihlerinde Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır.
  2. Adaylar III- BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER başlığında belirtilen belgelerini başvuru sisteminde belirtilen yerlere ".jpeg veya .pdf formatında" yükleyeceklerdir.
  3. Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden başvuru yapmayan adayların talepleri dikkate alınmayacaktır.
  4. Bu duyuruda belirtilen esaslara uygun olmayan, posta yolu veya şahsen müracaat şeklinde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
  5. Müracaatların sona ermesinden sonra adayın başvuru bilgilerinde hangi nedenle olursa olsun kesinlikle değişiklik yapılmayacaktır.
  6. Adaylar, başvuru şartlarını taşıdığı farklı pozisyonlardan sadece biri için başvuru yapabileceklerdir.
  7. Başvuru işleminin hatasız, eksiksiz ve duyuruda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından adayın kendisi sorumlu olacaktır.

2021 GSB ANTRENÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 4, 5, 6 ve 7'nci alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,
  • Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 60 yaşından büyük olmamak,
  • Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik aylığı almamak, (Dul ve yetim aylığı hariç)
  • Tam zamanlı çalışmaya engel durumu bulunmamak,
  • Olimpiyat veya paralimpik ya da deaflimpik oyunlarında sporcu olarak ilk üç dereceye girmiş olmak ve/veya Dünya şampiyonalarında olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında sporcu olarak ilk üç dereceye girmiş olmak ve/veya Avrupa şampiyonalarında olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında sporcu olarak ilk üç dereceye girmiş olmak ve/veya olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında en az 15 defa milli sporcu olmak ve/veya olimpik veya paralimpik ya da deaflimpik spor dallarında son beş yıl içinde en az 7 defa uluslararası yarışmalarda milli takım antrenörü olarak fiilen görev yapmış olmak,
  • Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,
Editör: TE Bilisim