Galatasaray Kulübü, Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na saldıran Brezilyalı futbolcu Marcao’nun savunma süreci tamamlana kadar kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA:

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş Yönetim Kurulu olarak, oyuncumuz Marcos do Nascimento Teixeira'nın tedbiren çalışmalarını takımdan ayrı bireysel olarak sürdürmesi kararını almış bulunmaktayız.

2021-2022 sezonu profesyonel futbol disiplin yönetmeliği uyarınca oyuncumuzun savunması alındıktan sonra nihai olarak idari ve mali ceza oyuncumuza tebliğ edilecektir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Marcao ile ilgili “Oyuncumuz gerekli açıklamayı yaptı. Teknik direktörümüz ve kaptanlarımızla görüşerek gereken cezayı vereceğiz.” dedi. Ardından Marcao kadro dışı bırakıldı. Başkan Elmas, “Biz zaten yönetim olarak bu olayı kesinlikle tasvip etmediğimizi belirttik. Bizim bir kulüp içi disiplin talimatımız var. Dışarıda gelişen olayları yakından takip ediyoruz. Hiçkimse unutmasın ki Galatasaray kuvvetli bir ailedir. Galatasaray ile uğraşmasınlar.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim