Sivasspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor UEFA maçı hangi kanalda? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda temsilcimiz Sivasspor, play off turunda Kopenhag ile karşılaşacak. Mutlak galibiyet parolasıyla yeşil sahaya çıkacak olan kırmızı-beyazlı ekibin mücadelesini izlemek isteyen Sivasspor Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor UEFA maçı hangi kanalda? şeklindeki sorulara yanıt aramaya devam ediyor.

SİVASSPOR KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turunda temsilcimiz Sivasspor, play off turunda Kopenhag ile karşılaşacak. UEFA Konferans Ligi Sivasspor Kopenhag maçı canlı yayın kanalı, gün ve saat detayları şöyle;

SİVASSPOR UEFA MAÇI HANGİ KANALDA?

Sivasspor - Kopenhag mücadelesinde ilk düdük 19 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 21:00'de çalacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇIN BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU

Demir Grup Sivasspor ile Danimarka temsilcisi Kopenhag arasında oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçının biletleri satışa çıktı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda 19 Ağustos Perşembe saat 21.00'de oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçının biletleri satışa sunuldu.

Editör: TE Bilisim