Gelen haberlere göre yeni sezonda Ahu Yağtu’nun canlandırdığı Suzan karakterinin bir kardeşi ortaya çıkacak. Harika karakterinin halası olarak Berna’nın hikayeye dahil olacağı açıklandı ama kimin canlandıracağı henüz belli değil.

Berna’nın da bir kızı olacak. Kardeşlerim dizisinin sorunlu karakteri Harika’nın kuzeni Dora ortalığı bir hayli karıştıracak. Dora karakterini canlandıracak isim ise belli oldu. Buna göre Miss Turkey 2019 finalistlerinden Nazlı Can Çetin, Dora karakterini canlandıracak.

22 yaşındaki Nazlı Can Çetin, Miss Turkey 2019 finalisti olduktan sonra Şeref Sözü ve Mucize Doktor dizilerinde rol aldı. Ayrıca Kapanmadan Kazan yarışmasında yardımcı sunuculuk yaptı. Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olan Çetin, Craft’ta oyunculuk eğitimi aldı.

Kardeşlerim dizisine başka oyuncular da katılmıştı. En son Menajerimi Ara dizisinde izlediğimiz Yaprak Medine bu oyunculardan biri. Dizinin kötü karakteri Akif’in gayrimeşru oğlu Kaan’ı da, genç ve yakışıklı oyuncu Eren Ören canlandıracak. Yakışıklı oyuncu dizi dünyasına adımı Kırmızı Oda ile atmıştı.

Kardeşlerim dizisine katılan bir başka yeni isim ise Aslıhan Kapanşahin oldu. 20 yaşındaki oyuncu en son Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol almıştı. Ondan önce de Ufak Tefek Cinayetler’in oyuncu kadrosunda yer almıştı.

Kaynak: televizyongazetesi

Editör: TE Bilisim