UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Randers'a konuk olan Sarı Kırmızılı ekip, Danimarka'da alacağı sonuçla 26 Ağustos 2021 tarihi saat 21:00'da İstanbul'da oynanacak rövanş maçına avantajlı çıkmak istiyor. Fatih Terim yönetimindeki GS'de Marcao, Oğulcan Çağlayan ile yeni transferler Alexandru Cicaldau ve Victor Nelsson maç kadrosunda yer almayan isimler. Sarı-kırmızılı takımın forvet hattında ise Diagne'nin yerine Mohamed olacak. GS Randers maçı ilk 11'leri de belli oldu. Peki, Galatasaray Randers maçı hangi kanalda? 2021 GS Randers maçı canlı izleme bağlantısı aşağıda yer almaktadır.

Galatasaray Randers maçı hangi kanalda? 2021 GS Randers maçı CANLI İZLE!

Randers Stadı'nda oynanacak Randers-Galatasaray maçı bu akşam TSİ 20.00'de başlayacak. Star TV'den naklen ve şifresiz olarak izlenebilecek olan karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek. Manzano’nun yardımcılıklarını ise Diego Barbero ve Angel Nevado yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Jose Maria Sanchez.

İşte Randers-Galatasaray ilk 11'ler:

Randers: Carlgren, Marxen, Piesinger, Kopplin, Kallesoe, Johnsen, Lauenborg, Kylsner, Tibbling, Hammershoj-Mistrati, Egho

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Luyindama, Alpaslan, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Kerem, Mohamed

Maç skoru ve özeti haberimizde olacak! Takipte kalınız!..

GS'ninn Avrupa yolu

Süper Lig ’de geçtiğimiz sezonu averajla ikinci tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde eleme oynama hakkı kazanan sarı-kırmızılı takım, 2. Ön Eleme Turu'nda Hollanda temsilcisi PSV’ye takıldı. Yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinde devam eden Galatasaray, 3. Ön Eleme Turu'nda İskoçya’nın St. Johnstone takımını geçti. Sarı Kırmızılı ekip, gruplara kalabilmek için son olarak Danimarka’nın Randers takımıyla eşleşti. Randers ile ilk olarak deplasmanda karşılaşacak Galatasaray, 26 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek için mücadele verecek.

Randers’ın Avrupa Ligi yolu

Geçen sezon Danimarka Ligi’ni 6. sırada bitiren Randers ise Danimarka Kupası’nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı elde etti. Bu sezon 5. haftası geride kalan Danimarka Süper Ligi’nde 4 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup liderlik koltuğunda oturan Randers, UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk maçına çıkacak.

Editör: TE Bilisim