Levent Gültekin-İstanbul

Bu sezon Galatasaray’ın kadrosunda görmek istemediği ve Burak Elmas’ın ‘kendine kulüp bul’ dediği Kolombiyalı golcü Falcao’nun eşinin sosyal medya paylaşımı bir anda sarı kırmızılı camiayı heyecanlandırmıştı.

TEKLİFİ REDDETTİ

Sık sık sakatlık problemleri yaşayarak hem yönetimi hem de teknik heyeti çileden çıkaran Falcao’nun yıllık maaşından kurtulmak isteyen Galatasaray’ın 34 yaşındaki golcüye yeni takım bulması konusunda tam yetki verildiği anlaşılırken, Falcao’ya Avrupa’dan cılız bir yoklama çekildiği ve oyuncunun bu teklifi elinin tersiyle ittiği ortaya çıktı.

Galatasaray’a maliyeti yıllık 9 milyon dolar olan Falcao’nun eşinin sosyal medya hesabından “Bu hafta gidiyoruz” paylaşımı transfer söylentilerini de beraberinde getirirken, kulüpten herhangi bir açıklama yapılmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

“KIMILDAMA”

Hakkında çok ciddi bir şekilde “artık gidiyor” yorumları yapılan Falcao’nun şu anda Galatasaray’da kalacağı kaydedilirken, paylaşımın transferle bir ilgisinin olmadığı aktarıldı.

Arap ülkelerine gitmeyi reddeden, ABD’den ise resmi teklif almadığı yönünde haberler yapılan Falcao hakkında çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Menajerleri tarafından Galatasaray’da tutulan yıldız golcünün kulüpten maaş aldıkça temsilcilerinin de bu maaştan pay aldığı öne sürülürken, yapılan kontrat gereği menajerlerin bu paradan vazgeçmek istemediği için Falcao’ya ‘kımıldama’ aklını verdikleri bildirildi.

Editör: TE Bilisim