MasterChef 2021 Hasan kimdir, aslen nereli? MasterChef Hasan Biltekin kaç yaşında? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. MasterChef yarışmacısı Hasan Biltekin'in kim olduğu merak konusu oldu. MasterChef 2021 yarışmacılarından Hasan, izleyicilerin ilgi odağı oldu. MasterChef takipçileri Hasan hakkında, MasterChef 2021 Hasan kaç yaşında, evli mi sorularının yanıtlarını aratırdı. Peki, MasterChef 2021 Hasan kimdir, aslen nereli? MasterChef Hasan Biltekin kaç yaşında? İşte, merak edilen soruların yanıtları ve detayları…

MASTERCHEF 2021 HASAN KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Hasan Biltekin 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyundadır ve 78 kilogram ağırlığında olan yarışmacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur.

Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Nevşehir Belediyesporun mutfak şefliğini yapmaktadır. Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Bugüne kadar çok sayıda yemek yarışmasına katılmıştır ve madalyaları ile kupaları bulunmaktadır. MasterChef'e 2 kez katılmış bir yarışmacıdır. Geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyip annesinin yanına gitmişti.

Editör: TE Bilisim