MasterChef 2021 yarışmacılarının kaldığı evler, villalar nerede sorusu sıklıkla araştırılmaya başlandı. 16 kişilik ana kadronun belirlenmesinin ardından uzun sürecek mücadele için hazırlanan yarışmacılar kendileri için tahsis edilen ve yarışma süresince konaklayacakları evlere yerleştiler. İlgiyle izlenen 4. sezon bölümlerinde ana kadro adaylarının zorlu mücadelesi başlarken izleyiciler MasterChef yarışmacılarının kaldığı villaların nerede olduğu merak ediyor. Peki, MasterChef yarışmacıları nerede kalıyor? MasterChef 2021 yarışmacılarının kaldığı kızlar evi ile erkekler evi nerede, hangi semtte? Bilgiler haberde olacak.

MasterChef yarışmacıları nerede kalıyor? MasterChef 2021 yarışmacılarının kaldığı kızlar evi ile erkekler evi nerede, hangi semtte?

MasterChef yarışmacıları, stüdyoya yakın mesafede, kendileri için kiralanan villalarda konaklıyor. 

Kızlar ve erkekler için ayrı evler kiralanırken yarışmacıların rahat edebilmesi için tüm detayların düşünüldüğü lüks villalarda, istedikleri lezzetleri hazırlayabilecekleri mutfaklar da bulunuyor.

MasterChef çekimlerinin yapıldığı stüdyolar ise, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Kemerburgaz Yolu, Cendere Mevkii'nde yer alıyor.

Editör: TE Bilisim