7 Temmuz 2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımalanan Kararname ile, Emniyet Müdürü Metin Alper'in Sudan'a atanmasının ardından Trabzon Emniyet Müdürü olarak görevlendirilen Kenan Aydoğan'ın yaşı, memleket, ve kısaca hayat hikayesi merak ediliyor. Peki, Trabzon Emniyet Müdürü kim? Kenan Aydoğan kimdir, nereli, kaç yaşında? Merak edilen bilgilere içeriğimizin devamından erişebilirsiniz...

Trabzon Emniyet Müdürü kim? Kenan Aydoğan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Trabzon Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, 1964 yılında Trabzon'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Sakarya ve Kahramanmaraş illerinde tamamladıktan sonra, Polis Kolejini 1981'de, Polis Akadem​isini ise 1985 yılında bitirdi.​

1985 yılında Ankara Emniyet Müdürlüğünde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. Ardından Mardin, Hollanda (Misyon Koruma), Ordu, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Erzurum'da görev yaptı.

2008 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi etti. 2008-2016 yılları arasında Polis Teftiş Kurulu Başkanlığında, Polis Başmüfettişi olarak önemli soruşturmalarda görev aldı.

26.10.2016 tarihinde Trafik Uygulama ve Denetleme Daire Başkanı görevini yürütmekteyken, 19.08.2017 tarihli kararname ile Sivas İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

7 Temmuz 2021 tarihli Resmi Gazete’ye göre Aydoğan, Trabzon İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Aydoğan, Sudan’a atanan Metin Alper’in yerine ataması gerçekleştirilen isim oldu.

Emniyet Müdürü evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim