Masterchef Mert kimdir, kaç yaşında? Masterchef 2021 Mert Yılmaz nereli? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. MasterChef 2021 yarışmacılarından Mert, izleyicilerin ilgi odağı oldu. Ekranların sevilen yemek yarışma programı MasterChef her detayı ile merak konusu olurken MasterChef Mert hakkında araştırmalar yapıldı. MasterChef takipçileri Mert hakkında, MasterChef 2021 Mert kaç yaşında, evli mi sorularının yanıtlarını aratırdı. Peki, Masterchef Mert kimdir, kaç yaşında? Masterchef 2021 Mert Yılmaz nereli? İşte tüm detaylar haberimizde…

MASTERCHEF MERT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Mert Yılmaz, 29 yaşında ve Aslen Bolu Mengenlidir. Los Angeles'tan yarışma için Türkiye'ye gelen Mert Yılmaz, catering firmasında aşçılık yapmıştır. Los Angeles'ten MasterChef Türkiye için gelmiş. İlk turda şaç rengiyle dikkat çeken yarışmacı 2009 yılında Bolu Mengen aşçılık bölümü mezunu olduktan sonra 4 sene mesleğini yaptıktan sonra sekiz yıl ara vermiştir.

Mert Yılmaz, ilk turda ızgara somon balığı ile şeflerden tam not almayı başarmıştı. Sonrasında Ozan ve İsmail İlhan ile düelloda yarışan Masterchef Mert, şeflerin istediği en iyi lazanyayı hazırlayarak finale kalmaya hak kazandı.

Editör: TE Bilisim