Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacağını açıklamasının ardından MEB aşçı alımı şartları neler? 2021 MEB aşçı ve yardımcı personel alımı başvuru şartları ve başvuru ekranı konularında aramalar yoğunlaşmaya başladı. Yeni eğitim öğretim dönemi yaklaşırken Milli Eğitim Bakanlığına bağlı pansiyonlarda aşçı olarak çalışmak isteyen binlerce vatandaş başvuru bilgilerini merak ediyor. Peki, MEB aşçı alımı şartları neler? 2021 MEB aşçı ve yardımcı personel alımı başvuru şartları ve başvuru tarihleri hakkında detaylar haberimizde olacak...

MEB aşçı alımı şartları neler? 2021 MEB aşçı ve yardımcı personel alımı başvuru şartları

6 Eylül tarihinde başlayacak yüz yüze eğitim dönemiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alınacağını açıkladı. 

Milli Eğitime bağlı pansiyonlarda aşçılık ve yardımcı destek personeli olarak çalışmak isteyenlerin başvuru öncesi gerekli şartları haiz olup olmadıklarını merak etmesi üzerine konuyla ilgili araştırmalar da artış gösterdi.

MEB aşçı ve yardımcı personel alımı için henüz başvuru bilgileri açıklamadı. Başvuru şartları ve tarihlerinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim