TRT 1'in en sevilen dizilerinden biri olarak geride bıraktığı 37 bölüm ile izlenme rekorları kıran gerçek bir hayat hikayesinin konu edildiği Masumlar Apartmanı yeni sezonda yeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yaz sezonunda ara verilmesiyle takipçilerinin büyük heyecanla beklediği Masumlar Apartmanı ne zaman başlıyor? TRT 1Masumlar Apartmanı yeni bölüm tarihi belli mi? Gülseren Budayıcıoğlu'nun madalyon'un İçi kitabında kaleme aldığı gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek diziye uyarlanan etkileyici senaryosuyla milyonlarca kişinin beğeniyle izlediği Masumlar Apartmanı 38. bölüm yayın tarihi merak ediliyor. Peki, başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı  Masumlar Apartmanı ne zaman başlıyor? TRT 1Masumlar Apartmanı yeni bölüm tarihi belli mi? İşte merak edilen konuyla ilgili bilgiler...

Masumlar Apartmanı ne zaman başlıyor? TRT 1Masumlar Apartmanı yeni bölüm tarihi belli mi?

Masumlar Apartmanı son bölümde İnci'nin ölümüyle yıkılan Han herkesi gözyaşlarına boğmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrışması takipçilerin tepkisine neden olurken dizinin senaryosunun nasıl devam edeceği de merakla beklenen konular arasında.

Yaz sezonunda çekimlere ara veren masumlar Apartmanı ekibinin setlere döndüğü öğrenildi.

Yeni bölüm çekimlerinin ardından masumlar Apartmanı 38. bölümün Eylül ayının ortalarından TRT 1 ekranlarında olması öngörülüyor.

Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu

Farah Zeynep Abdullah

Birkan Sokullu 

Ezgi Mola

Merve Dizdar

Alper Saldıran

Metin Çoşkun

Esra Ruşan

Atilla Şendil

Emir Özden

Uğur Uzunel

Gizem Katmer

Editör: TE Bilisim