Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testi pozitif çıkan Emine Ün ve annesi Müzeyyen Ün hastaneye kaldırılmıştı. Emine Ün'ün tedavisi serviste devam ederken Müzeyyen Ün ise yoğun bakıma alınmıştı. Emine Ün, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla annesinin vefat ettiğini açıkladı. Peki, Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Ün kimdir? Müzeyyen Ün kaç yaşında, neden öldü? Detaylar haberde.

Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Ün kimdir? Müzeyyen Ün kaç yaşında, neden öldü?

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyuran Emine Ün, Süt Kardeşler'in oyununun ertelendiğini açıklayarak "Heyecanla seyircimizle buluşmayı beklerken, maalesef covid-19 test sonucum pozitif olduğu için oyunumuzu 1 Eylül'e erteledik. Umarım en kısa zamanda iyileşeceğim. Güzel mesajlarını, dileklerini ileten tüm tanıdığım tanımadığım dostlarıma çok teşekkür ederim." yazısını paylaşmıştı.

Birkaç gün sonra Emine Ün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendi tedavisinin hastanede devam ettiğini belirtirken annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını açıklamış ve şu sözlere yer vermişti: "Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber covid olduk ve tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı, ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından daha iyiyim bugün…"

Oyuncu günlerdir hastanede yaşam mücadelesi veren annesinin hayatını kaybettiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla veren Ün, "Annem. Kapkara gün, acımın tarifi yok..." ifadelerini kullanarak duyurdu. 

Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Ün hakkında detaylı bilgi ise bulunmamaktadır.

Editör: TE Bilisim