Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Danimarka'nın Randers ekibini ağırlarken Sarı-lacivertliler 1-0 kazandığı maçın rövanşında Helsinki'ye konuk oluyor. Sporseverler bu heyecan dolu maçları yakından takip ederken bir yandan da grup aşamalarının ne zaman ve hangi tarihlerde oynanacağını araştırıyor. Temsilcilerimiz bir üst tur için avantajlı konuma sahipken yüksek ihtimalle gruplara kalması bekleniyor. Peki, Avrupa Ligi grup kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Avrupa Ligi grup kura çekimi ne zaman yapılacak?

Grup Etabı Kura Çekimi - UEFA Avrupa Ligi etkinliği/programı, 27 Ağustos Cuma günü olacak.

Galatasaray, deplasmandaki ilk maçta 1-1 berabere kaldığı rakibine yarın üstünlük sağlayıp, UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmaya çalışacak.

Galatasaray'da 5 eksik

Galatasaray'da 5 futbolcu, çeşitli nedenlerle Randers maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılılarda takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na uyguladığı şiddet nedeniyle kadro dışı bırakılan Marcao, UEFA'ya bildirilen listede bulunmayan Alexandru Cicaldau ve Victor Enok Nelsson ile lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan maçın kadrosunda yer alamayacak.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Arda Turan da karşılaşmada görev yapamayacak.

Galatasaray, Avrupa'da 294. maçına çıkacak 

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 293 müsabakanın 102'sinden galibiyetle ayrıldı. 114 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 77 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Arda Turan da karşılaşmada görev yapamayacak.

Fenerbahçe Helsinki karşsında

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın Finlandiya'nın HJK Helsinki takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Bolt Arena'da oynanacak karşılaşma, TSİ 19.00'da başlayacak. Slovak hakem Ivan Kruzliak'ın yöneteceği müsabaka, TV8'den naklen yayımlanacak.

Sahasında oynadığı ilk maçı 1-0 kazanan Fenerbahçe, yarın rakibi karşısında istediği skoru alıp, Avrupa Ligi gruplarına kalmaya çalışacak.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Dimitrios Pelkas, Serdar Dursun, İrfan Can Kahveci ve Filip Novak, karşılaşmada forma giyemeyecek. UEFA listesinde yer almayan Kim Min-Jae, Burak Kapacak ve Samatta bu maçta yok.

Editör: TE Bilisim