A Milli Kadın Voleybol Takımımız, dün Romanya'nın Kaloşvar kentindeki BT Arena'da yine hiç yenilgisi bulunmayan Hollanda ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0 mağlup ederek 5'te 5 yapan sultanlar üst tura namağlup lider olarak yükseldi.  2021 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda oynadığı 5 karşılaşmayı da galibiyetle tamamlayan Filenin Sultanları, şampiyonanın iddialı takımları arasındaki yerini koruyor. D Grubu'ndaki son maçını da kazanan ve lider olarak tur atlayan ay-yıldızlı ekip, Bulgaristan'a 3-0 mağlup olan ve B Grubu'nu dördüncü sırada tamamlayan Çekya ile eşleşti. Peki,  Türkiye-Çekya voleybol maçı ne zaman? Hangi kanalda?

TÜRKİYE-ÇEKYA MAÇI NE ZAMAN?

32. kez gerçekleştirilen 2021 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan birlikte ev sahipliği yapıyor. Grup maçlarını Romanya'nın Kaloşvar kentindeki BT Arena'da tamamlayan Filenin Sultanları grubunu lider olarak tamamladı. Şampiyonada 8'li finallere yükselen A Milli Takım'ın yeni rakibi ise Çekya oldu. Karşılaşmanın hangi gün oynanacağı ise spor severler tarafından araştırılmaya başlandı bile. Türkiye ile Çekya arasındaki mücadele, 29 Ağustos Pazar günü Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde oynanacak.

TÜRKİYE-ÇEKYA MAÇI HANGİ KANALDA?

 29 Ağustos Pazar günü oynanacak olan Türkiye-Çekya maçının saati ile ilgili henüz bir resmi açıklama yapılmazken, çeyrek final karşılaşması TRT Spor ya da TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim