Sky Italia'nın geçtiği son dakika haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Cristiano Ronaldo'ya yıllık 15 milyon avro kazanacağı 2 yıllık bir kontrat sundu.

Portekizli yıldızı bedava elden çıkarmak istemeyen Juventus, Ronaldo için en az 25 milyon avro isterken Manchester City, 36 yaşındaki futbolcuyu bonservissiz kadrosuna katmak istiyor.

Kane suya düştü! Tek hedef Ronaldo

Manchester City'nin transfer döneminin başındaki hedefi Tottenham'ın golcüsü Harry Kane'di. Ancak İngiliz golcü geçtiğimiz günlerde bu sezon takımdan ayrılmayı düşünmediğini açıkladı. Kane'in açıklamaları üzerine Ronaldo transferine yoğunlaşan City yönetimi daralan zaman diliminde Portekizli yıldızı Juve'den koparmak için her yolu deneyecek.

Juventus cephesi kapıları kapatıyor

İtalyan ekibinin ise Ronaldo'yu göndermek gibi bir niyeti yok. Takımın ikinci başkanı Pavel Nedved, Udinese maçına yedek kulübesinde başlayan Ronaldo’nun takımdan ayrılacağına dair söylentileri yalanladı.

Teknik direktör Massimiliano Allegri de, Ronaldo’yla ilgili soruları şu şekilde yanıtlamıştı:

“Her zaman sıkı çalışıyor. Gazetelerde yazılanlar sadece dedikodu. Bize asla ayrılmak istediğini söylemedi. Ronaldo bana Juventus’ta kalacağını söyledi.”

Editör: TE Bilisim