30 Ağustos 2021 bankalar çalışıyor mu? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda havale EFT olur mu? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Ülke çapında her sene kamu ve özel sektörde resmi tatil ilan edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda bankaların açık olup olmayacağı da şimdiden vatandaşların merak konusu haline geldi. Bilindiği üzere bu tip resmi tatillerde EFT dahil birçok işlem gecikmeli olarak tatil bitiminde gerçekleşiyor. Peki, 30 Ağustos 2021 bankalar çalışıyor mu? 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda havale EFT olur mu? İşte 30 Ağustos Pazartesi banka çalışma saatleri gibi merak edilen o detaylar...

A30 AĞUSTOS 2021 BANKALAR ÇALIŞIYOR MU?

Birçok kamu kurum ve kuruluşunun yanı sıra özel sektörde işyerleri 30 Ağustos'ta hizmet vermeyecek. Bankalar da resmi tatillerde kapalı olan kurumlar arasında yer alıyor.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA HAVALE EFT OLUR MU?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda yani Pazartesi günü bankalar çalışmayacak. Öte yandan Resmi tatil olması sebebiyle bankacılık işlemlerinin de büyük bir kısmı yapılamayacak. EFT işlemleri de gün içerisinde gerçekleştirilemeyecek. İşlem yapmak isteyen vatandaşlar ise 31 Ağustos Salı günü işlemlerini gerçekleştirebilecek. ATM'ler üzerinden para çekme, yatırma gibi birçok işlemi gerçekleştirmeniz ise mümkün.

Editör: TE Bilisim