CHP Gençlik Kolları skandal bir reklama imza attı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu için çekilen reklam filmine 9 yıl önce Samsunspor için verilen bir röportajdaki görüntüleri kullandı. "Sevgi bazıları için 17 harflidir" başlığıyla sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan görüntüye Röportajı veren Emir Alp Canikli tepki gösterdi. 

"DAVA AÇMA HAKKIMIZ SAKLIDIR"

Samsunsporlu Canikli, Twitterda CHP Gençlik Kollarının paylaştığı gönderinin altına "9 Yıl önce Samsunspora olan sevgimizden dolayı (dikkatinizi çekerim reklam değil) doğaçlama gelişen röportajı kırpıp, keserek bizleri siyaset içine çekmeyin! Biz esnafız. Lütfen bu paylaşımı kaldırın. Bizlerden izin alınmamıştır, dava açma hakkımız saklıdır, hiç gerek yok." dedi. 

"REKLAM FİLMİNDE OYNAYACAK GENÇ BULAMADINIZ MI?"

Daha önce de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabında kullandığı Stok görsellerle yapılan kapak fotoğrafı alay konusu olmuş sosyal medyada 'Kendi iradesiyle CHP'nin reklam filminde oynayacak genç bulamadınız mı' şeklinde yoğun eleştiriye maruz kalmıştı.

STOK ÇOCUK GÖRSELİYLE "REFERANDUMA HAYIR" FOTOĞRAFI

CHP referandum sürecinde 'Hayır' reklam kampanyasının yüzü olarak kullandığı kız çocuğu fotoğrafının Shutterstock sitesinden 49 dolara satın alınıp kullanılması da tepki çekmişti.

Editör: TE Bilisim