İsmail Saymaz’ın bir kadına yöenlik canlı yayında hakaret yağdırmasına ilişkin Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’den açıklama geldi.

Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İsmail Saymaz’ın hakaretlerini yağdırdığı program hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

PROGRAM İNCELEMEYE ALINDI

Şahin açıklamasında “Bir anne hakkında TV’de çocuğunun elinden alınmasına varacak kadar nezaket ve vicdan sınırlarını zorlayan ifadeler kullanıldı, hakaret edildi. Bir anneye, bir kadına yönelik hakaret ve sözlü psikolojik şiddet içerikli yayın nedeniyle program hakkında inceleme başlatılmıştır.” İfadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu Çorum ziyareti sırasında bir çocuklu bir kadına doğru yöneldi. Kadın ise "Çocuğuma dokunma, yürü yürü" ifadeleriyle Kılıçdaroğlu’yla konuşmayı reddetti.

SAYMAZ’DAN SKANDAL İFADELER

Medyaya yansıyan görüntüler sonrası İsmail Saymaz’dan kadının bu tepkisine ağıza alınmayacak hakaretler geldi. Saymaz’ın canlı yayındaki hakaretlerine ise sosyal medyadan binlerce kişi tepki gösterdi.

Kadına hakaretler yağdırarak hedef gösteren İsmail Saymaz'a sosyal medyadan #TerbiyesizİsmailSaymaz etiketiyle tepkiler gelmeye devam ediyor.

İsmail Saymaz'dan ağza alınmayacak laflar | Tepkiler çığ gibi! (VİDEO HABER) izlemek için TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim