30 Ağustos (bugün) resmi tatil mi? Bugün nereler açık, resmi kurumlar kapalı mı? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın resmi tatiller arasında yer alıp almadığı merak ediliyor. 30 Ağustos (bugün) resmi tatil mi? Bugün nereler açık, resmi kurumlar kapalı mı? soruları gündeme geldi. Bizler de tüm merak edilenlerin yanıtlarına haberimizde yer verdik. İşte detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor...

30 AĞUSTOS (BUGÜN) RESMİ TATİL Mİ?

30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatillerimiz arasında yer almaktadır. Yarın yani 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kutlanacağı gün PTT'ler, noterler, kargolar, eczaneler, hastane poliklinikleri kapalı olacak. Ayrıca banka şubeleri de hizmete kapalı olacak. Vatandaşların yapacağı EFT'ler de bir gün sonra hesaplara düşecek. Ancak Fast işlemini kullanacak anında işlem yapabilirsiniz.

BUGÜN NERELER AÇIK, RESMİ KURUMLAR KAPALI MI?

Hastanelerin acil servisleri vatandaşlara açık olacak. Nöbetçi eczaneler de resmi tatil gününde hizmet gösterecek. Devlet daireleri ise 30 Ağustos günü 1 günlük tatil olacak. Vatandaşlar 31 Ağustos günü devlet dairelerindeki işlerini halledebilecek.

Bugün birçok kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektördeki iş yerleri kapalı olacak. Her sene büyük bir coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kutlanacağı gün PTT'ler, noterler, kargolar gibi kurumlar kapalı olacaklar.

Editör: TE Bilisim