Sergen Özen başarılı sunumlarıyla jüriyi etkileyerek ana kadroya hak kazanan isimlerden biri olurken, sempatik tavırları ve uyumlu yapısıyla izleyicilerin de gönlünü fethediyor. MasterChef Sergen'in yaşı, boyu, memleketi, işlettiği köfteci dükkanı nerede soruları sıkça sıkça araştırılıyor. Sergen özen'in yaşam öyküsünü merak edenler için MasterChef Sergen'in dükkanı nerede? MasterChef Sergen nereli, kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? sorularının yanıtı yazımızda. İşte Instagram adresi ve Sergen özen hakkında merak edilenler...

MasterChef Sergen'in dükkanı nerede? MasterChef Sergen nereli, kimdir, kaç yaşında, boyu kaç? İşte Instagram adresi...

MasterChef Türkiye 2021 eleme turunda yarışan Sergen Özen, 25 yaşında. Aslen Tekirdağlı olan Sergen Özen, geçen sene de yarışmaya katılmış fakat eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elenmişti.

Otelcilik lisesinden mezun olan Sergen Özen, dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hayatı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti.

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye programında 2. tura kalan Tekirdağlı Sergen Özen şeflerle girdiği sempatik diyaloglarla yarışmanın ilgi odağı haline geldi.

Sergen Özen Demi glace sosu ile hazırladığı mantarlı kuzu yemeğiyle şeflerin karşısına çıkmış ve üç şeften de evet oyu alarak sonraki tura geçmeyi başarmıştı.

MasterChef Sergen'in dükkanı nerede, Instagram adresi ne?
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde işletmekte olduğu köfteci salonunda meşhur Tekirdağ köftesi yapan MasterChef Sergen Özen yaklaşık on senedir aşçılık yapıyor.

Süelymanpaşa'da esnaflık yapan Sergen Özen yarışmanın en sevilen karakterlerinden biri oldu.

MasterChef Sergen Instagram hesabını @sergenozn adresiyle kullanmaktadır.

Editör: TE Bilisim