Masumlar Apartmanı 38. bölüm fragmanı izlemek isteyen takipçiler heyecanlı arayışa başladı. Gerçek hikayelerden esinlenilerek senaryoya uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezon fragmanı izleyicilerin sıkça araştırdığı detaylar arasında. Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar ile reyting listelerini altüst eden Masumlar Apartmanı yeni bölüm yayın tarihini merak eden sıkı takipçiler için gerekli bilgiler yazımızda olacak. Peki, Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman başlayacak? Masumlar Apartmanı yeni sezon fragmanı izle! (38. bölüm)...

Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman başlayacak? Masumlar Apartmanı yeni sezon fragmanı izle! (38. bölüm)

Masumlar Apartmanı son bölümde İnci'nin ölümüyle yıkılan Han herkesi gözyaşlarına boğmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılması takipçilerin tepkisine neden olurken dizinin senaryosunun nasıl devam edeceği de merakla beklenen konular arasında.

Yaz sezonunda çekimlere ara veren Masumlar Apartmanı ekibinin setlere döndüğü öğrenildi.

Yeni bölüm çekimlerinin ardından masumlar Apartmanı 38. bölümün Eylül ayının ortalarından TRT 1 ekranlarında olması öngörülüyor.

Masumlar Apartmanı yeni sezon fragmanı izlemek için bekleyen takipçilerin ise bir süre daha sabretmesi gerekecek. Masumlar Apartmanı 38. bölüm fragmanı yayınlandığında dirilispostasi.com sitemizde yer verilecektir. Takipte kalınız!..

Editör: TE Bilisim