A Milli Kadın Voleybol Takımı,   2021 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda grubunda oynadığı 5 maçı da hiç yenilgi almadan tamamlayıp bir üst tura çıkma şansı yakalamıştı. Şampiyonada 8'li finallere yükselen Sultanlar, Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde yeni rakibi Çekya karşısında da oynadığı etkili performans ile maçı 3-1 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.  Filenin Sultanları aldığı galibiyetlerle şampiyonanın iddialı takımları arasındaki yerini korumaya devam ediyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı bugün yarı final biletini almak için Polonya ile mücadele verecek. Peki, Türkiye-Polonya voleybol maçı hangi kanalda? Saat kaçta? 

TÜRKİYE-POLONYA MAÇI HANGİ KANALDA?

32. kez gerçekleştirilen 2021 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan birlikte ev sahipliği yapıyor. Grup maçlarını Romanya'nın Kaloşvar kentindeki BT Arena'da tamamlayan Filenin Sultanları grubunu lider olarak tamamladı. Şampiyonada 8'li finallere yükselen A Milli Takım'ın 8'li finallerdeki rakibi ise Çekya olmuştu. Çekya karşısında da maçı 3-1'lik skorla kazanan Filenin Sultanları bugün çeyrek final maçında Polonya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye ile Polonya arasındaki mücadele TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

TÜRKİYE-POLONYA MAÇI SAAT KAÇTA?

Bugün Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde oynanacak Türkiye-Polonya çeyrek final karşılaşmasının saati de spor severler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Yarı finale çıkmak için mücadele verecek olan milli takımın maçı saat 20.30'da başlayacak.

Editör: TE Bilisim