Son Yaz yeni bölüm ne zaman başlıyor 2021? Son Yaz 2. Sezon hangi tarihte başlıyor? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Fox TV'nin ilk sezonuyla oldukça iyi bir çıkış yakalayan Son Yaz'ın 2. sezonu için artık geri sayım başlamış durumda. Dizinin sevenleri, Mayıs ayında ilk sezon finalini gerçekleştirilen Son Yaz'ın 2. sezonunun ne zaman ve hangi tarihte yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Son Yaz yeni bölüm ne zaman başlıyor 2021? Son Yaz 2. Sezon hangi tarihte başlıyor? İşte tüm detaylar haberimizde…

SON YAZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR 2021?

Yeni sezonda, hikayesini İstanbul’a taşıyan “Son Yaz”dan ilk fotoğraflar başrol oyuncuları Alperen Duymaz ve Ali Atay’dan geldi. Canan’ın trajik ölümünün ardından Kara ailesinin ve Akgün’ün neler yaşadığı büyük bir merakla beklenirken ilk çekim günlerinden paylaşılan kareler heyecan yarattı ve 2. sezona dair beklentiyi artırdı.

SON YAZ 2. SEZON HANGİ TARİHTE BAŞLIYOR?

Son Yaz, sezon finalinin üzerinden yaklaşık 3 ay geçmesinin ardından yeni sezonu araştırılan diziler arasında yer aldı. Dizinin oyuncuları 25 Ağustos’ta sete çıkacak. Son Yaz'ın yeni sezonuna Eylül ayının ikinci haftası başlaması öngörülüyor.

Cuma akşamları ekrana gelen dizisine Birce Akalay, Onur Bay ve Yılmaz Bayraktar dahil olmuştu. Dizinin kadrosuna son olarak Menajeri Ara dizisindeki Beren karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken Yaprak Medine'nin dahil olduğu iddia edildi.

Editör: TE Bilisim