Çağlar Çorumlu kimdir, kaç yaşında? Çağlar Çorumlu nereli, neden gündem oldu? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Türkiye'nin sanat güneşi Zeki Müren'i canlandıran Çağlar Çorumlu'ya gelen tepkiler sosyal medyayı ikiye böldü Ünlü oyuncunun hayatı araştırılıyor. Ünlü tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Çağlar Çorumlu oynadığı İş Bankası reklamı nedeniyle gündem oldu. Peki, Çağlar Çorumlu kimdir, kaç yaşında? Çağlar Çorumlu nereli, neden gündem oldu? işte ünlü oyuncuyla ilgili merak edilen tüm detaylar…

ÇAĞLAR ÇORUMLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Çağlar Çorumlu 4 Aralık 1977 tarihinde Merzifon, Amasya'da dünyaya geldi. Annesi ve babası öğretmen olan Çağlar Çorumlu 1994 yılında Merzifon Lisesinden mezun oldu. 2000 yılında Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun oldu.

Eskişehir'de üniversite okurken okuduğu üniversitenin tiyatro kulübüne katılan Çağlar Çorumlu oyunculuk yeteneğini bu kulüpte fark etti. Tiyatro kulübünün yönetmeni olan Tolga Evren'in desteği ile üniversiteden sonra tiyatro eğitimi almak ve tiyatroya başlamak için İstanbul'a yerleşti.

Bir yıl "MSM ACTOR STUDIO"da tiyatro eğitimi aldı ve 2001 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra, hemen televizyon ve tiyatro sektöründe kendine yer buldu.

ÇAĞLAR ÇORUMLU NERELİ, NEDEN GÜNDEM OLDU?

Çağlar Çorumlu’nun oynadığı Zeki Müren’li reklam sosyal medyayı ikiye böldü. Oyuncuyu eleştirenler kadar beğenenler de oldu. Çorumlu’yu destekleyen Nilgün Belgün ve Zafer Algöz, Zeki Müren’in kendisini taklit edenlere verdiği cevabı hatırlattı: “Taklitler aslını yaşatır.”

Oyuncu Çağlar Çorumlu, ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren’i bir bankanın kredi kartının 20’nci yılı etkinlikleri nedeniyle çekilen reklam filminde canlandırdı.

Daha önce Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazıp yönettiği “Arif V 216” filminde Zeki Müren’i oynayan ve başarılı bulunan Çağlar Çorumlu, bu sefer sosyal medyayı ikiye böldü.

Sanatçının hatırasına hakaret edildiğini öne süren Zeki Müren hayranları reklamın bir an önce yayından çekilmesini istedi. Twitter’da “trend topic” olan Çağlar Çorumlu hashtag’i altına yorum yapan sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı reklamı başarılı bulduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilisim