TRT 1 ekranlarında yeni sezon yayın hayatına başlayan Masumlar Apartmanı'nın İnci'si diziden ayrıldı mı, İnci'ye ne oldu? Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci, sezon finalinde son anda aldığı kararla Han'a geri dönerken aracıyla ormanda kaza geçirmişti. Peki, Masumlar Apartmanı İnci'ye ne oldu, İnci dizide neden yok? Masumlar Apartmanı İnci öldü mü? Merak edilen sorunun yanıtı haberde.

Masumlar Apartmanı 37. bölüm sezon finalini metnin sonundaki videodan izleyebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı İnci'ye ne oldu, İnci dizide neden yok? Masumlar Apartmanı İnci öldü mü?

Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finalinde Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakteri diziye veda etti.

İnci'nin vedasıyla sezon finali yapılmasının hemen ardından ünlü oyuncu sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı;

"Şunu bilmenizi isterim abuk subuk şunu dedi bunu dedi diye yazılan ve benim ağzımdan duymadığınız hiçbir cümle gerçek değil. İnci’nin yolculuğu burada bitti, her zaman kalbimde ayrı bir yeri olacak. Müthiş bir ekiple, çok değerli bir yolculuktu."

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın, dizideki aşırı duygusal sahnelerden çok yıprandığı ve bu nedenle senaryoya daha fazla devam edemeyeceğini belirterek ayrışmak istediği öğrenilmişti.

Masumlar Apartmanı 37. bölüm özeti (Sezon Finali)

Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi başarılı oyuncu kadrosu ve gerçek hayattan kesitler taşıyan yaşanmış duygusal hikayesiyle Masumlar Apartmanı sezon finali bölümünde de milyonları ekrana kilitlemeyi başardı.

İnci ve Han'ın ayrılığının ardından tam da İnci'nin barışmak istediği sırada kaza geçirerek bebeğiyle birlikte sonsuz yolculuğa çıkması izleyenleri yasa boğdu.

İnci'nin ölümüyle büyük yıkım yaşayan Han ise akıl sağlığını kaybetti. Yeni sezonda neler olacağı merakla beklenirken Fahriye Evcen'in ceylan karakteriyle diziye dahil olacağı iddialar arasında.

Öte yandan Naci'nin hastalığını tedavi ettirmek için Gülru ve kı8zı Tomris'i de yanına alarak yurt dışına gitmesi, Safiye'ye umut ve ıstıtrabı bir arada yaşattı.

Esat'tan ayrılmayı kafasına koyan Gülben ise, Esat'ın tüm ısrarlarına ve yakarışlarına rağmen kararından vazgeçmedi.

Dizinin yeni sezon bölümleri merak edilirken Masumlar Apartmanı 38. bölüm fragmanı izlemek isteyenler şimdiden araştırmalara başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlandığı andan itibaren dirilispostasi.com sitesinde yer verilecektir.

MASUMLAR APARTMANI İNCİ NASIL ÖLDÜ?

İnci çocuğunu Han'dan uzak büyütme kararı alırken, Han gerçeği öğrenir ve onu bu karardan döndürmeye çalışır. İnci Han'ın yanından ayrılıp arabaya bindiği sırada kaza geçirir ve Han onu bulur. Han'ın kollarında son nefesini verir.

Editör: TE Bilisim