MasterChef Türkiye 2021, TV8 ekranlarında heyecanlı bölümleriyle yayın hayatına devam ederken yarışmanın sıkı takipçileri katılımcıların hayatına dair geniş bilgiler edinmek istiyor. Bu konuda hakkında en çok araştırma yapılan isimlerden biri de Emre Büber olarak dikkatleri çekiyor. MasterChef Emre'nin medeni hali, aşçılık deneyimi, mesleği, memleket, yaş ve boy bilgilerine dek tüm detayları merak eden izleyiciler için kısaca bilgileri yazımızda derledik. Peki, yarışmaya Konya'dan katılan MasterChef Emre kaç yaşında, boyu kaç, evli mi? MasterChef Emre Büber kimdir, aslen nereli ve ne iş yapar? İşte konunun ayrıntıları...

MasterChef Emre kaç yaşında, boyu kaç, evli mi? MasterChef Emre Büber kimdir, aslen nereli ve ne iş yapar?

Emre Büber aslen Konya Bozkırlıdır. 26 yaşındadır. Liseyi Açıköğretim Lisesi’nde bitirmiştir. 2015’te Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu’nda Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı’ndan mezun olmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde Kamu Yönetimi Bölümü’nde de eğitim almıştır.

Türkiye’de de iş tecrübesi bulunan Büber Avusturya’da yaşamaktadır.

Yaklaşık 4 yıldır aşçılık mesleği içerisinde olan Emre Büber, Avusturya’da kokoreç, şırdan ve Adana şiş yapan bir mekanda çalışmaktadır. Emre Büber, dünyaca ünlü İngiltereli şef Jamie Oliver’la da çalışmıştır.

Ailesinden dedesi 1969’da Avusturya’ya gitmiştir.

Emre de Avusturya’da doğmuştur ancak 12 yaşında Türkiye’ye gelip okuluna devam etmiştir.

Ortaokuldan sonra Antalya’da çalışmaya başlamıştır.

19 yaşında da Avusturya’ya geri dönmüştür.

İki yıl süpermarkette çalışmış, sonrasında iş bulamadığı için aşçılığa başlamıştır.

Emre Büber Alaylı aşçıdır.

MasterChef Emre Büber evli değildir.

Cafer isminde bir evlat babasıdır.

MasterChef yarışmacısı Emre Büber Instagram sayfasını @emres.kitchen adresi üzerinden kullanıyor.

Editör: TE Bilisim