Başrolünde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız dizisi 10. yeni bölümüyle bu akşam yeni sezon yayın ahyatına başlıyor. Camdaki Kız sezon finalinde Hayri karakteriyle merak uyandıran oyuncunun kim olacağı sorusu da halen yanıt bekliyor. Göz yaşları içerisinde kalan Nalan'ın yanına gelen Hayri'nin kim olduğu merakla beklenirken iddialar Cihangir Ceyhan üzerinde yoğunlaşıyor. Peki, Camdaki Kız Hayri karakteri kim, gerçek adı ne? Camdaki Kız Hayri'yi kim, hangi oyuncu oynuyor? Merak edilen bilgiler haberde olacak...

Camdaki Kız Hayri karakteri kim, gerçek adı ne? Camdaki Kız Hayri'yi kim, hangi oyuncu oynuyor?

Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın şoförü Hayri karakteri için İbrahim Çelikkol, Celil Nalçakan, Uraz Kaygılaroğlu ve Erkan Kolçak Köstendil ile görüşüldüğü haberleri magazin basınında yer almıştı.

Ancak sosyal medyada yayılan son iddialara göre Hayri rolü için Sıfır Bir Adana, Çukur ve Alev Alev dizilerinde de rol alan Cihangir Ceyhan'a teklif götürüldüğü iddia edildi.

Cihangir Ceyhan'ın Hayri karakterinde rol alıp almayacağı hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmazken birkaç bölüm sonra kadroya dahil olacak oyuncunun netleşmesi bekleniyor.

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Türk dizi ve sinema oyuncusu Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir.

Aslen Elazığlı olan Cihangir Ceyhan, 1.77 cm boyunda ve 75 kilodadır.

Babası Elazığlı annesi ise Diyarbakırlı olan Cihangir Ceyhan ilk, orta ve lise eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun olmuştur.

Cihangir Ceyhan, Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almış ve ilk oyunculuk deneyimini Yusuf adlı sinema filmi ile yaşamıştır.

Ardından İnternette yayınlanan; kadrosunda Savaş Satış, Özgür Meriç, Onur Akbay, Bertan Uçar gibi isimlerin yer aldığı Sıfır Bir Adana dizisinde Cio Baba karakterini canlandırmıştır.

Ayrıca, Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Aras Bulut İynemli, Hazal Subaşı, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili gibi oyuncuların paylaştığı Çukur adlı dizide Azer karakterinde rol almıştır.

Editör: TE Bilisim