Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sevilen karakteri Demir ölecek mi, Demir diziye veda mı edecek? Bir Zamanlar Çukurova'nın takipçileri ardı ardına gelen veda haberleriyle sarsılmaya devam ediyor. Başroller bir bir kadrodan ayrılırken şimdi de yeni bir ismin ayrılığı tartışılıyor. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Demir ölüyor mu? Bir Zamanlar Çukurova Murat Ünalmış diziden ayrılıyor mu? Merak edilenler yazımızda.

Bir Zamanlar Çukurova Demir ölüyor mu? Bir Zamanlar Çukurova Murat Ünalmış diziden ayrılıyor mu?

ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir karakterini canlandıran Murat Ünalmış'ın da diziden ayrılacağı öğrenildi.

Birsen Altuntaş'ın ifadesine göre, Bir Zamanlar Çukurova dizisi çok konuşulacak bir vedaya sahne olacak. Dizinin ilk bölümünden itibaren performansıyla beğeni yağmuruna tutulan başrol oyuncusu Murat Ünalmış ekibe veda edecek.

Murat Ünalmış kimdir, kaç yaşında?

Yetenekli oyuncu Murat Ünalmış,23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de dünyaya geldi.

Ortaokul dönemi sonrasında İstanbul'a gelmiştir. Lise yıllarında profesyonel olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynadı. Ardından Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Ünalmış, üniversite eğitiminden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimi almıştır. Bu eğitim süreciyle birlikte; Hayat Bağları, Sınırlı Aşk, Kurşun Yarası dizilerinde ve “Üç Kadın”, “Deli Duran”, “Sen Ne Dilersen” adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği Güneşi Gördüm filminde geniş kitlelerce tanınmış ve aynı yönetmenin filmi olan New York'ta Beş Minare filminde de rol almıştır. Yer gök aşk dizisinde başrol oynamıştır. Aynı dizide başrolü paylaştığı Birce Akalay ile evlenmiştir. Evlilikleri 1,5 yıl sürmüştür.

Murat Ünalmış, TRT 1'de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında adlı dizide başrol oynamıştır.

Editör: TE Bilisim