Kaliteli oyuncu kadrosu, dikkat çeken konusu ve senaryosu ile seyircinin beğenisini kazan Yalancı dizi arama motorlarında trend oldu. Dizinin söylentileri yayılır yayılmaz da büyük ilgi toplayan dizi şimdi de oyuncu kadrosu ve konusu ile trend. Bu çerçevede diziseverler Yalancı dizisi hakkında arama motorlarında araştırmalar yapıyor. Peki, Yalancı dizisi oyuncuları kim? Yalancı dizi konusu ne, nerede çekiliyor? Detaylar haberimizde…

YALANCI DİZİSİ OYUNCULARI KİM? YALANCI DİZİ KONUSU NE, NEREDE ÇEKİLİYOR?

Burçin Terzioğlu : Deniz Sungur

Salih Bademci : Mehmet Emir Gürsoy

Hazal Türesan : Yasemin Aytekin

Cemal Toktaş : Murat Özdal

Şahin Irmak : Okay Aytekin

İmer Özgün : Canan Ocakçı

Murat Kılıç : Erdal Numanoğlu

Serkan Tınmaz : Arif Ocakçı 

Efsane Odağ : Görkem Bilgen

Fatih Berk Şahin : Doruk Gürsoy

Emir Çubukçu : Ahmet Bilgen

Öyküsu Özyürek : Lorin

Ozan Ayhan : Yavuz

Gizem Soysaldı : Tuğba

Mesut Yılmaz : Ali

Doğa Karakaş : Ayaz

Sema Çeyrekbaşı : Türkan

Özgür Şahin : Serkan

Mihrimah Selin Vardar : Derin

YALANCI DİZİ KONUSU NE, NEREDE ÇEKİLİYOR?

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz'in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlara karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Yalancı dizisi, BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar’dan uyarlanmıştır. Dizinin yönetmenliğini Hülya Gezer üstlenirken, senaryosunu Yazıhane ekibi kaleme almaktadır.

NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yeni dizi Yalancı nerede çekildiği konusunda çok sayıda söylenti var. Fakat en sağlam çıkarım İstanbul'da çekimlerin yapıldığı yönünde. Dizi ekibi tarafından veya yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Editör: TE Bilisim