ATV'nin cumartesi dizisi Kardeşlerim'de her şeye tepeden bakan kibirli bir karakter olan Doruk'u Onur Seyit yaran canlandırıyor. Genç oyuncunun yaşam öyküsü, yaş, boy, kilo, kullandığı sosyal medya adresi, memleket bilgileri izleyicilerce merak konusu oldu. Peki, Kardeşlerim Doruk kaç yaşında? Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran kimdir, nereli, boyu kaç? Merak edilen detaylar yazının devamında.

Kardeşlerim Doruk kaç yaşında? Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran kimdir, nereli, boyu kaç?

Türk dizi oyuncusu Onur Seyit Yaran, 13 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Aslen baba tarafından Orduludur. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisidir. Uzun bir süre lisanslı olarak futbol oynayan Onur Seyit Yaran, futbolculuğunun yanı sıra satranç sporcusudur.

2008-2011 yılları arasında profesyonel olarak milli platformlarda mücadele etmiştir. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Onur Seyit Yaran İngilizce ve Almanca bilmektedir.

2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Onur Seyit Yaran, şimdilerde ATV’de ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine hayat vermektedir. Onur Seyit Yaran, 1.87 metre boyunda, 78 kilo ve Oğlak burcudur.

2016 yılında düzenlenen Best Model Türkiye ve Best Model of The World yarışması birincisidir.

Onur Seyit Yaran'ın oynadığı diziler

2020 – Kardeşlerim (Doruk) (TC Dizisi)

2019 – Vuslat (Enes) (TV Dizisi)

2018 – Kalk Gidelim (Canberk) (TV Dizisi)

Editör: TE Bilisim