Yalancı dizisinin Deniz Sungur karakteri yani Burçin Terzioğlu trend oldu. Dizinin ekranlara gelen ilk bölümüyle bütün dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Burçin Terzioğlu neredeyse diziden çok konuşuldu. Diziyi izleyenler Yalancı dizisi kadar da Burçin Terzioğlu hakkındaki bilgileri araştırdı. Bu kapsamda güzel oyuncunun nereli olduğu, boyu, yaşı, hangi dizilerde oynadığı hatta kilosu bile büyük merak konusu oldu. Peki, Yalancı Sungur (Burçin Terzioğlu) kimdir? Nereli, boyu kaç, kaç yaşında, kaç kilo, oynadığı diziler neler? İşte detaylar…

YALANCI SUNGUR (BURÇİN TERZİOĞLU) KİMDİR? NERELİ, BOYU KAÇ, KAÇ YAŞINDA, KAÇ KİLO, OYNADIĞI DİZİLER NELER?

İstanbul’da 9 Mart 1980 tarihinde doğan Burçin Terzioğlu, 2021 yılı itibarıyla 41 yaşındadır. 2008-2014 yılları arasında oyuncu Murat Yıldırım ile evli kaldı. 2015-2018 yılları arasında oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşadı fakat çift evlenmeden ayrıldı.

Güzel oyuncu 1,6 metre boyundadır.

Oyunculuk kariyerine çocukluk yıllarında yer aldığı sinema filmleriyle başladı. Daha 5 yaşındayken Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmleriyle adını duyuran güzel oyuncu, Kadın İsterse dizisindeki rolüyle ünlenmiştir.

Poyraz Karayel adlı dizide canlandırdığı Ayşegül Çilingir karakteri ile ortaya koyduğu başarılı performans ile Altın Kelebek En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Burçin Terzioğlu şu filmlerde oynamıştır:

Perihan Abla, Yeniden Doğmak, Doktorlar, Mahallenin Muhtarları, Kavak ailesi, Solan Gül, Sırılsıklam, Yılan Hikayesi, Tirvana, Çiçek Taksi, Üzgünüm Leyla, Kınalı Kar, Melekler Adası, Aliye, Kadın İsterse, Fırtına, Çemberin Dışında, Ey Aşk Neredesin? Ezel, Merhamet, Poyraz Karayel, Hakan: Muhafız, Menajerimi Ara, Hükümsüz ve son projesi olan Yalancı.

Editör: TE Bilisim