İlk defa 2018 yılında vatandaşların beğenisine sunulan ve oldukça yoğun bir ilgiyle karşılanan TEKNOFEST 2021 yılında da hayranlarıyla buluşuyor. Çok sayıda yarışmanın, gösterinin, programın ve eğlence planlarının düzenlendiği TEKNOFEST’e ilgi çok büyük. Kullanıcılar Google ve çeşitli arama motorlarında TEKNOFEST hakkındaki bilgileri araştırıyor. Bu kapsamda gerekli bütün detayları sizler için derledik. Peki, TEKNOFEST’e nasıl gidilir yol tarifi? TEKNOFEST girişi ücretli mi? detaylar haberin devamında…

TEKNOFEST’E NASIL GİDİLİR YOL TARİFİ? TEKNOFEST GİRİŞİ ÜCRETLİ Mİ?

TEKNOFEST 2021 programı yolcu taşımacılığına kapatılan Yeşilköy Havalimanında düzenleniyor. Yeşilköy Havalimanının tarifi ise şu şekilde: Atatürk Havalimanı Yeşilköy Mahallesi, 34149 Bakırköy/İstanbul 

TEKNOFEST’e ulaşımın çok sayıda alternatifi var.

Otobüsle, gitmek isterseniz TH-1 TAKSİM- ATATÜRK HAVALİMANI hattını veya YH-1 YENİKAPI İDO- ATATÜRK HAVALİMANI hattını takip eden otobüslere binebilirsiniz.

Kadıköy'den Yeşilköy Havalimanı'na önce Marmaray'ı kullanıp sonra da metroya aktarma yapıp gitmek oldukça pratik bir ulaşım seçeneği. Tek yapmanız gereken, Üsküdar veya  Ayrılık Çeşmesi durağından Marmaray ile Yenikapı'ya geçmek. Oradan da Yenikapı-Atatürk Havalimanı  Metro Hattı'na aktarma yapmak. Ayrılık Çeşmesi durağına Metrobüs veya Kadıköy-Kartal Metro Hattı'nı kullanarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Söğütlüçeşme-Avcılar Metrobüs Hattı ile Avrupa Yakası'na geçip Ataköy- Şirinevler durağından Yenikapı-Atatürk Havaalanı Metrosu'na aktarma yaparak da Atatürk Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

NOT: Şirinevler – Havalimanı metro hattındaki çalışmalardan dolayı katılımcıların Şirinevler metrobüs veya metro durağında inerek üst geçidin altındaki ücretsiz Havalimanı otobüslerine binmeleri gerekmektedir.

TEKNOFEST GİRİŞİ ÜCRETLİ Mİ?

TEKNOFEST’e girişte kimseden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Bunula birlikte TEKNOFEST’in resmi sitesinde online bilet oluşturabilirsiniz. Festival herkesin ziyaretine ücretsiz olarak açık olup 13 yaşından küçük çocukların velilerinin refakatinde alana girmesi zorunludur.

Editör: TE Bilisim